Šta zna želja šta je nemoguće ...

Hello there!

21.03.2017.

Bliži mi se ispit pa me sve nervira ...

Tačno me i ovaj aparatić nervira, kud ga i stavih. Mislili mama i babo biću ljepša, e jes', al' malo sutra. Trebali su o tom' ranije mislit :D, ne mogu ništa zagrist ko insan, sve kontam puknut će.

-svako liniju dotjera nosajući ga haaha

-hahaha.

Evo nešto kontam, garant je do zubara, nije do mene, ja nikako da smršam.

Darial me natjerala da idem s njom u teretanu, kaže ponesi tene, ponesi peškir, ponesi ovo ponesi ono, kontam u sebi, ja od svega, za teretanu, imam jedino kile :D

Šta je ovoj mojoj raji, svi nešto govore kako bi bila super majka, supruga... amaan.

Nije još prvi april.

Onaj moj iz osnovne se oženio, ima i bebu, kontam kad i kad je on mene prosio, u prvom srednje al ne dade babo pa ti Frozen sad ganjaj diplome :D i sjedi sama. hahhah. Mislim da je i babi žao što odbi potencijalnog zeta :D, sad ni jednog na vidiku. Neka ne žalim se, dobro je hvala Bogu.

Al opet nije da ne bi bilo dobro imat muža, mislim da je tad insan baš nekako kompletniji, u svakom segmentu... Da Allah dadne nekog finog aBd.

Ovako sama nemam se s kim ni posvađat kamo li šta drugo.

Išla danas do pošte, slala neki paketić nekoj curici. Otišla u ovu najbližu pa mi bi ko u Nadrealistima. :D

Tako je u našoj divnoj Bosni.

Lani bila bolesna, baš me nešta safatalo... odem do hitne kaže mi samo posle osam primamo, idi tu u Dom zdravlja, odem tamo kaže e ne živiš u Novom Sarajevu, moraš u svoj Dom zdravlja, haj odem do Vojničkog, jedva nekako... dođem na red kaže ona sestra e ne možemo te mi primit moraš u ambulantu, još mi izgalami što kišem, ko et, ja iz ćejfa to, haj odem i do ambulante, ko nensi kakva, jedva nogama... kad i tamo sestra ne možemo te mi primit, moraš na Studentsku kliniku. Izađem, sjedem na klupu i isplačem se. Haj da sam trebala nešto, amaaan specijalnu uslugu, već samo da pitam smijem li neke lijekove uporedo pit. Allah selamet.

Odoh učit, divna noć.

pa paaaa